3.2.09

skumma kultur - uke 5 - podkast

i denne ukens podkast fra skumma kultur får du blant annet følgende innhold:

- den unge karin boyes liv blir musikkteater - og vi hører hvordan den svenske dikteren og forfatteren var preget av dødslengsel allerede i en alder av tretten år.
- anders smebyes separatutstilling på uks - devolution, dissekrerer både gammel og ny fortid, og innebærer en høyst subjektiv dekonstruksjon av historien. vi ble med smebye på en rundtur blant verkene.
- ila auto er moderne heimstaddiktere, med bislett og st. hanshaugen som sitt geografiske og musikalske sentrum. vi møtte to av medlemmene i bandet på flyfisher pub på bislett i forbindelse med deres konsert i oslo forrige fredag.
- bøker er ikke bare til for å leses - de er også den mest effektive sosiale livbøya du kan ta tak i når du er ute i skummelt sosialt farvann.
- hvem har akademisk frihet i norge i dag? studenter? stipendiater? forskere? ingen av de? vi tar et grundigere blikk på loven om akademisk frihet fra i fjor.
- og vi har hatt sending fra bureau detours utstilling 'more is more' på doga, og snakket med ett av medlemmene i kunst- og arkitekturkollektivet via skype.
- i tillegg får du på tampen en kort innføring i hjemmebrygging av øl, fra fredagens utgave av skumma kultur.

du får også musikk av the pains of being pure at heart, sexy kids, neko case, i love sarah og hey willpower.

lytt/last ned her